Praktisk information

Her finder du alt den praktiske information vedr. SPZ Lab og vores proces. I så fald at du har spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad får I, når I køber en SDI®-test?

Resultatet af SDI®-testen kan benyttes til at forbedre mandens fertilitet. Samtidig kan testen pege på den mest optimale fertilitetsbehandling. Jeres graviditetschancer øges derfor markant.

Når SDI®-testen viser, at fertiliteten er nedsat, ledsages svaret af et spørgeskema. For at du kan få en detaljeret, personlig anbefaling til at forbedre din fertilitet, skal du udfylde spørgeskemaet og sende det retur til os med SEND SIKKERT.

Aflevering af sædprøven til SPZ Lab

Hvis I bor i København eller omegn er det nemt for jer at aflevere sædprøven direkte til os.
Hvis I bor mere end 40 km fra os, men alligevel ønsker at aflevere sædprøven direkte, så kan vi sende kuverten til jer. Skriv dette under bemærkninger, når I bestiller testen.

Forsendelse af sædprøven til SPZ Lab

Hvis I bor mere end en times kørsel fra København, er det formentlig upraktisk for jer at skulle aflevere sædprøven til SPZ Lab. Transporttiden bliver også for lang af hensyn til sædprøven.

Når I bor langt fra København, kan vi sende en transportbeholder til jer. Så kan sædprøven laves og nedfryses i hjemmet. Beholderen returneres til os med PostNord.

Aflevering af sædprøven på en fertilitetsklinik

Hvis I er i gang med behandling på en fertilitetsklinik, kan det være nemmest for jer at aflevere sædprøven på klinikken.

Vi har allerede etableret et samarbejde med flere fertilitetsklinikker. Hvis vi endnu ikke har et samarbejde med jeres fertilitetsklinik, er det ikke et problem for os.

Opfølgende SDI®-test

Fertiliteten forbedres i reglen indenfor de første 3-4 måneder, efter de anbefalede ændringer er iværksat. Hvis der på dette tidspunkt ikke er opnået graviditet, kan det være en god idé at få foretaget en opfølgende SDI®-test.

Testen kan vise, hvor meget fertiliteten er forbedret. Resultatet kan I benytte til at vælge den mest optimale fertilitetsbehandling.

Sikker kommunikation

Udveksling af personlige data må ikke foregå i en almindelig mail, da uvedkommende eventuelt kan få adgang.

For at beskytte din personlige information benytter SPZ Lab en HTTPS- og TLS-krypteret forbindelse leveret af det danske firma Bluewhale ApS. Ingen kan få adgang til dine data, når de sendes på denne måde.

Fortrydelse af køb

Vi har fuld forståelse for, at I måske fortryder jeres køb. Det kan eksempelvis være, at I dagen efter købet opdager, at graviditetstesten er positiv!

I SPZ Lab ønsker vi kun tilfredse kunder, og vi returnerer jeres betaling, hvis I fortryder. Uanset årsagen til jeres eventuelle fortrydelse, så skal I bare sige til.