Aflevering af sædprøven til SPZ Lab

Vi er meget fleksible med aflevering af sædprøven.

Aflevering direkte til SPZ Lab

Hvis I bor i København eller omegn er det nemt for jer at aflevere sædprøven direkte til os.

Sædprøven kan laves i hjemmet, bare den afleveres til SPZ Lab indenfor 1-2 timer. Under transporten opbevares sædglasset i en lille kuvert (under jakken), så sædprøven er beskyttet mod varme, kulde og sollys.

Det er nemmest, hvis sædprøven afleveres en mandag mellem kl. 8 og 10. Så bliver prøven analyseret samme dag, og I har svar på prøven i løbet af tirsdagen. Kuverten med sædglasset afleveres til receptionen:

Symbion Science Park
Fruebjergvej 3
2100 København Ø.

Afhentning af kuvert til SDI®-test

Når vi modtager jeres bestilling og betaling for SDI®-testen, laver vi en kuvert med sædglas og informationsmateriale, som I kan afhente i Symbion´s reception. Vi sender jer samtidig en PIN-kodebeskyttet besked med kvittering for jeres indbetaling og fortæller, at kuverten er klart til afhentning.
Hvis I bor mere end 40 km fra os, men alligevel ønsker at aflevere sædprøven direkte, så kan vi sende kuverten til jer. Skriv dette under bemærkninger, når I bestiller testen.

Aflevering en anden dag end mandag
Måske er det ikke muligt for jer at aflevere sædprøven en mandag. Hvis det er et problem, kan I kontakte os på 23 25 27 12 og aftale en anden dag (og eventuelt tidspunkt).