Aflevering af sædprøven til SPZ Lab

Vi er meget fleksible med aflevering af sædprøven, men foretrækker
mandage mellem 8 og 10.

Aflevering direkte til SPZ Lab

Hvis I bor i København eller omegn er det nemt for jer at aflevere sædprøven direkte til SPZ Lab.

Prøven kan laves i hjemmet, bare den afleveres indenfor 1-2 timer. Under transporten opbevares sædglasset i en lille kuvert (under jakken), så prøven er beskyttet mod varme, kulde og sollys.

Det er nemmest, hvis prøven afleveres en mandag mellem kl. 8 og 10. Så bliver den analyseret samme dag, og I har svar senest tirsdag kl. 16.

Bemærk: SPZ Lab holder lukket 2. pinsedag (20. maj). Sædprøver kan i stedet afleveres om tirsdagen (21. maj) mellem kl. 8 og 10. Ligeledes holder vi lukket 27. maj, hvor sædprøver i stedet kan afleveres tirsdag den 28. maj mellem kl. 8 og 10.

Kuverten med prøven afleveres til receptionen:

Symbion Science Park
Fruebjergvej 3
2100 København Ø.

Forsendelse eller afhentning af kuvert til SDI®-test

Når vi modtager jeres bestilling og betaling for SDI®-testen, laver vi en kuvert med sædglas og informationsmateriale. Kuverten sendes til jer med PostNord.
Samtidig sender vi jer en PIN-kodebeskyttet besked med kvittering for jeres indbetaling og oplyser, at kuverten er på vej samt tracking nummmer.

Hvis I bor i København, kan det være hurtigst at hente kuverten i receptionen i Symbion. Hvis I foretrækker dette, skal I bare skrive ‘Afhentes’ i feltet ‘bemærkninger’, når I bestiller testen.

Aflevering en anden dag end mandag
Måske er det ikke muligt for jer at aflevere sædprøven en mandag. Hvis det er et problem, kan I kontakte os på 23 25 27 12 og aftale en anden dag.