Aflevering af sædprøven på en fertilitetsklinik

Hvis I er i gang med behandling på en fertilitetsklinik, kan det være nemmest for jer at aflevere sædprøven på klinikken.
Vi har allerede etableret et samarbejde med flere fertilitetsklinikker. Hvis vi endnu ikke har et samarbejde med jeres fertilitetsklinik, er det ikke et problem for os.

Klinikker med samarbejdsaftale

I køber SDI®-testen hos klinikken. Vi aftaler forsendelse af sædprøven med klinikken og sender svaret på testen til klinikken.
Hvis testen viser, at fertiliteten er nedsat, vil I modtage spørgeskemaet fra klinikken. Det udfyldte spørgeskema sender I til SPZ Lab med SEND SIKKERT. Når vi har vurderet spørgeskemaet, sender vi den personlige anbefaling til klinikken.

Bemærk, at der kan gå lidt længere tid, inden I får svar på SDI®-testen. Nogle klinikker modtager vi prøver fra hver 2. uge. Anbefalinger på spørgeskemaer sender vi til klinikken indenfor 3 dage.

Se listen over klinikker, som vi har samarbejdsaftale med her.

Klinikker uden samarbejdsaftale

Når klinikken ikke har en samarbejdsaftale, skal I købe SDI®-testen hos SPZ Lab.

I forbindelse med købet skal I oplyse, hvilken klinik I ønsker at aflevere sædprøven på. Vi tager så kontakt til klinikken.
Hvis I er i behandling hos gynækolog eller på en anden offentlig klinik, skal I selv betale for SDI®-testen, som endnu ikke er omfattet af det offentlige behandlingstilbud.

Svar på test og eventuelt spørgeskema sendes direkte til jer og til klinikken. I får svar på testen indenfor 7 dage. Anbefalinger på spørgeskemaer sender vi til jer og klinikken indenfor 3 dage.