Aflevering af sædprøven i en fertilitetsklinik

Hvis I er i gang med behandling på en fertilitetsklinik, er det formentlig nemmest for jer at aflevere prøven i klinikken.

Klinikker med samarbejdsaftale

Mange danske fertilitetsklinikker er stadig skeptiske med hensyn til undersøgelse af sædcellens DNA, og tilbyder derfor ikke SDI®-testen. Hvis jeres klinik ikke har samarbejde med SPZ Lab, anbefaler vi jer, at I køber testen privat via SPZ Lab’s hjemmeside.

SPZ Lab har dog et meget tæt samarbejde med flere danske klinikker. Vi samarbejder også med hensyn til spørgeskema og personlig rådgivning, så I sikres den samme service hos disse klinikker. Nogle klinikker sender dog kun prøver hver 2. uge. Så der kan gå lidt længere tid, inden I modtager svar.

Klinikker uden samarbejdsaftale

Når klinikken ikke har en samarbejdsaftale, skal I købe SDI®-testen hos SPZ Lab. Dette gælder både for offentlige, private samt gynækologiske klinikker.

Det offentlige behandlingstilbud omfatter endnu ikke SDI®-testen. Hvis I ønsker at aflevere sædprøven på en offentlig klinik, skal I tale med jeres læge. SPZ Lab sørger gerne for forsendelse af prøven fra en offentlig klinik. Jeres læge vil modtage en kopi af jeres svar.
Hvis I ønsker denne løsning, skal I oplyse navn på klinikken og information om lægen ved køb af SDI®-testen.