Handelsbetingelser

SPZ Lab A/S
Symbion Science Park,
Fruebjergvej 3
2100 København Ø.
CVR. 29769796

E-mail: info@spzlab.com
Telefon: +45 39 17 97 84

Ved handel på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser dem grundigt igennem.
Vi vil altid bestræbe os på, at håndtere din ordre samme dag, som den er modtaget.

Ved SDI®-test anbefaler vi, at sædprøven afleveres om mandagen. Svar vil så foreligge i løbet af 48 timer. Ved forsendelse af sædprøver eller indlevering til klinikker, kan det tage 1-2 uger, før du modtager svar.

Ved VMF-test eller test af karyotype sendes blodprøver til laboratorier i London. Svartiden på disse tests er typisk cirka 3 uger. VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Betaling: Ved afgivelse af ordre garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år og autoriseret bruger af det anvendte kreditkort og at der er dækning på det pågældende kort.
Vi modtager betaling med dankort/VISA-dankort, VISA, VISA-electron, _astercard og JCB.

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

SPZ Lab krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL(Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.
Sikkerhed: Når du afgiver en ordre på spzlab.dk bedes du oplyse navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi er ansvarlige for sikker opbevaring og garanterer for, at disse ikke videregives til udenforstående.

Levering: SPZ Lab ekspederer alle ordrer alle hverdage inden kl. 14. Du vil samme dag modtage information herom i en Sikker besked.

Fortrydelsesret: Send en Sikker besked til SPZ Lab med ordrenummer hvis du ønsker at fortryde købet. Oplys samtidig dit kontonummer. Såfremt vi ikke har haft udgifter returnerer vi hele din betaling. Eventuelle forsendelses udgifter vil blive fratrukket. Du kan dog ikke fortryde købet, når du har modtaget resultatet (SDI®-test). Hvis dine prøver er sendt til et andet laboratorium, kan købt ikke længere fortrydes.

Privatlivspolitik: Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs om vores privatlivspolitik her.