Nyheder

November 2018

Debatindlæg i Politiken Læger og professorer: Sammenhængen mellem mænds fertilitet og helbred skal frem i lyset. Af Henriette Svarre Nielsen, Peter Humaidan, Martin Hornstrup, Preben Christensen, Lars Holger Ehlers

Juli 2017

Offentliggørelse af studium gennemført af de Irske fertilitetsklinikker ReproMed og Galway Fertility, Århus Universitet og SPZ Lab. Studiet omhandler forbedring af mandens fertilitet og offentliggøres ved kongressen ESHRE 2017, som afholdes den 2. til 5. juli i Geneve. Se poster her.

Maj 2017

Kommentar af Preben Christensen og professor Peter Humaidan vedrørende klinisk anvendelse af SDI-test i forbindelse fertilitetsbehandling. Publiceret i Translational Andrology and Urology, maj 2017. Læs artiklen her.

Peter Humaidan

Professor Peter Humaidan, Fertilitetsklinikken, Regionshospitalet i Skive samt Aarhus Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Jeg synes, at det er en god idé, at alle par, som gennemgår fertilitetsbehandling, får lavet en SDI-test så tidligt i deres behandlingsforløb som muligt. Det enkelte par vil kunne udnytte det offentlige behandlingstilbud mere optimalt og reducere ”time to pregnancy”.
Peter Humaidan