Testimonials fra kunder

Her på siden vises en oversigt over referencer fra nogle af vores mange glade kunder.

Louise og Lars’ historie

Vi har i flere år forsøgt at få et barn. Vi har været igennem et utrolig hårdt forløb med flere aborter, og vi har mistet en lille dødfødt pige. Så vi var ved at miste håbet om at få et barn.

Vi var klar over, at Lars havde nedsat sædkvalitet, og at vi derfor skulle have hjælp til at få et barn.

På et tidspunkt hørte vi om en fertilitetsmesse, der blev afholdt i København, som vi besluttede at deltage i. På den messe hørte vi et foredrag af Preben Christensen fra SPZ Lab om DNA-beskadigelse i mandens sædceller.
Efter foredraget tog vi kontakt til Preben og fortalte ham vores historie. Da vi mistede vores datter, fik vi efterfølgende at vide, at hun var død som følge af en sjælden sygdom (Costellos Syndrom), som skyldes nye mutationer.
Preben oplyste, at årsagen til vores datters død muligt kunne være skader i Lars’ sædcellers DNA.
Lars fik efterfølgende foretaget en undersøgelse af sin sæd, og den viste alvorlig beskadigelse af sædcellernes DNA.

Lars udfyldte et spørgeskema fra SPZ Lab. Da Lars’ havde en sund livsstil, blev mistanken rettet mod et kosttilskud, som Lars havde taget i flere år. Blodprøver hos lægen viste et alt for højt indhold af diverse vitaminer. Beskeden fra SPZ Lab var derfor, at Lars skulle stoppe med at indtage dette kosttilskud omgående, idet det kunne have indvirkning på sædcellernes DNA.
3 måneder efter, at Lars var stoppet med det kosttilskud, stod vi pludselig med en positivt graviditetstest i hænderne.

Vi vil aldrig kunne sige med 100% sikkerhed, om kosttilskuddet var årsag til, at vi ikke kunne blive gravide selv, og om det var årsag til de gange vi mistede efter opnået graviditet ved fertilitetsbehandling. Det er dog meget nærliggende at tro det.

I dag er vi lykkelige for, at vi mødte Preben med den viden han og hans team har. Nu har vi fået en fantastisk lille dreng! Hvem ved, om vi havde det, hvis vi ikke havde mødt Preben (SMILY).

Mange hilsner
Louise og Lars Karkov, Århus