Det praktiske forløb

I kan købe SDI-testen direkte hos SPZ Lab. Hvis I ønsker SDI-testen via jeres fertilitetsklinik, er dette også muligt.

SPZ Lab arbejder sammen med flere fertilitetsklinikker. I kan se listen her.

Det er også muligt at benytte en klinik, som ikke er på listen. Skriv navnet på den klinik I ønsker. Når vi har modtaget jeres bestilling, kontakter vi klinikken.

Køb af SDI-testen hos fertilitetsklinik

Hvis I ønsker at benytte en af fertilitetsklinikkerne på listen, kontakter I bare klinikken. Klinikken vil så tage sig af alt det praktiske inkl. betaling og forsendelse mv.

Køb af SDI-testen hos SPZ Lab

Når I køber SDI-testen hos SPZ Lab, tager vi os af alt det praktiske. Købet sker ved, at I udfylder bestillingen (se i menu’en til venstre på siden). Når bestillingen er udfyldt, betaler I via netbank.

Hvis I ønsker testen privat (uden om læge eller fertilitetsklinik), skal I kun udfylde jeres personlige oplysninger. Hvis læge eller fertilitetsklinik skal medvirke, skal disse oplysninger fremgå af bestillingen.

Fortrydelsesret

Hvis I fortryder et køb, kontakter I SPZ Lab straks på info@spzlab.com. Vi refunderer hele beløbet, medmindre vi har haft udgifter til afhentning/forsendelse af sædprøve samt evt. analyse. Købet kan dog ikke længere fortrydes, når vi har sendt svaret på SDI-testen til jer.

SPZ Lab kontakter jer

Når vi har modtaget jeres bestilling og betaling, tager vi kontakt til jer og aftaler det praktiske med hensyn til sædprøven og eventuelt samarbejde med læge eller fertilitetsklinik.

Martin Blomberg Jensen

Martin Blomberg Jensen, Dr. Med., læge, Afdeling for Vækst og Reproduktion, Rigshospitalet

SPZ Lab's grundige kvalitetskontrol er af stor betydning, når målet er at måle en forbedring af mandens fertilitet. Vores studier viser, at SDI-testen har en meget høj præcision.
Martin Blomberg Jensen

Køb SDI-testen på en fertilitetsklinik

Her kan du se listen over danske og udenlandske fertilitetsklinikker, hvor du kan købe testen.