Bestilling af SDI-testen

Beskyttelse af dine data

SPZ Lab behandler og opbevarer dine data i henhold til den Europæiske og danske lovgivning om beskyttelse af følsomme persondata.

Resultatet af din SDI-test og dine personlige oplysninger vil blive opbevaret i en periode på 3 år. Herefter sletter vi dine data.

Du kan få slettet dine data tidligere, hvis du ønsker det.

I bestillingsskemaet nedenfor kan du indføre oplysninger om den praktiserende læge eller fertilitetsklinik, som du pt. er i behandling hos. Hvis du ikke ønsker det, lades disse felter tomme.

Resultater af alle SDI-tests anvendes anonymiseret i vores statistikker og videnskabeligt arbejde.

Før du kan gå videre med bestilling af SDI-testen, skal du ved at krydse af i rubrikken nedenfor, give dit udtrykkelige samtykke til, at vi kan behandle dine persondata.

Information om den praktiserende læge eller fertilitetsklinik:

Information om manden:

 

Betaling:

Betaling foretages samtidig med bestilling. Beløbet er 2.500 kr. og overføres på netbank til Sparekassen Sjælland konto nr. 0545-139463.

Husk at oplyse mandens navn samt ”SDI-test”.

PIN-kodebeskyttet besked

SPZ Lab benytter en PIN-kodebeskyttet besked, når vi skriver til dig. Dette gøres for at beskytte dine personlige data. Åbn mailen og klik på linket for at få en PIN-kode sendt til din mobil. Med PIN-koden kan du downloade de dokumenter, vi sender til dig.

SEND SIKKERT til SPZ Lab

Hvis du skal sende personlig information til SPZ Lab, skal du benytte SEND SIKKERT. Dette er HTTPS- og TLS-krypteret forbindelse leveret af Bluewhale ApS. Ingen andre kan få adgang til dine data, når de sendes på denne måde.