Bliv naturligt gravid!

Det er frustrerende, når graviditeten lader vente på sig. Måske har I allerede været forbi jeres læge og fået at vide: ”Alt er normalt.”

Testen hos lægen fortæller dog ikke om sædcellens DNA er skrøbeligt. Det er en af de mest hyppige årsager til at graviditeten udebliver.

Sædcellens DNA-integritet kan være den eneste hindring for at opnå graviditet

SDI-testen er et vigtigt supplement til en almindelig sædundersøgelse. Det er en lille investering, som kan have stor effekt

Det er vores erfaring, at DNA-integriteten hos mange barnløse par er den eneste hindring for at opnå graviditet. Når DNA-integriteten er forbedret, opnår disse par ofte graviditet på normal vis.

Mohamed Khalil

Gynækolog Mohamed Khalil, Vitanova, København

De par, som henvises til ægdonation, har ofte været igennem et langt behandlingsforløb med mange skuffelser. Derfor tilbyder vi disse par en meget grundig udredning, hvor bl.a. SDI-testen indgår. Vores erfaring gennem det seneste år er, at de fleste par har problemer med øget eller høj skrøbelighed af sædcellernes DNA. Denne viden gør det muligt for os at målrette fertilitetsbehandlingen bedre.
Mohamed Khalil

Bedre DNA-integritet betyder bedre fertilitet

Vores resultater viser, at 3 ud af 4 mænd kan forbedre DNA-integritet. Når sædcellernes DNA bliver mere robust, opnås en bedre fertilitet og højere graviditetschance.