Opnå succesfuld fertilitetsbehandling

Uanset hvor I er i jeres forløb, kan en skuffende fertilitetsbehandling være svær at bære.

Måske udeblev graviditeten efter en insemination?

Hvis I er i gang med reagensglasbefrugtning eller mikroinsemination, har I måske oplevet, at de befrugtede æg sig ikke udviklede sig normalt?

Måske var det faktisk et fint udviklet æg (embryon), som blev lagt op i livmoderen, men det satte sig ikke fast?

Det kan også være, at I rent faktisk har oplevet en positiv graviditetstest, men at det så endte med en spontan abort?

Hvis skuffelserne gentager sig, bliver det hurtigt en hård psykisk belastning, Derfor er det vigtigt at finde en forklaring så tidligt i jeres behandlingsforløb som muligt. En SDI-test kan give jer en forklaring og undgå skuffelser. Samdidig kan I udnytte det offentlige behandlingstilbud optimalt, og øger chancen for at få et barn med hjem.

Skrøbelig DNA i sædcellerne er en meget hyppig årsag

Hos hvert andet barnløse par er sædcellernes DNA-integritet årsagen til, at fertilitetsbehandlingen skuffer. Mandens sædkvalitet er ofte normal. Ved reagensglasbefrugtning eller mikroinsemination kan de befrugtede æg se normale ud. Problemet overses derfor, og der er kun fokus på problemer hos kvinden.

Forbedring af DNA-ingriteten øger jeres graviditetschancer

Uanset typen af fertilitetsbehandling er det vigtigt, at DNA-integriteten er så god som mulig. En SDI-test kan give jer den forklaring, I mangler, og sætte fokus på forbedring af DNA-integriteten. Det vil øge jeres chancer for en succesfuld fertilitetsbehandling markant.

Mohamed Khalil

Gynækolog Mohamed Khalil, Vitanova, København

De par, som henvises til ægdonation, har ofte været igennem et langt behandlingsforløb med mange skuffelser. Derfor tilbyder vi disse par en meget grundig udredning, hvor bl.a. SDI-testen indgår. Vores erfaring gennem det seneste år er, at de fleste par har problemer med øget eller høj skrøbelighed af sædcellernes DNA. Denne viden gør det muligt for os at målrette fertilitetsbehandlingen bedre.
Mohamed Khalil

Opnå en bedre DNA-integritet

Ved at fokusere på årsagerne kan manden opnå mere robust DNA i sædcellerne. Dette betyder, at der opnås bedre fertilitet og graviditetschance. Det bør ske så tidligt i behandlingsforløbet som muligt.

Sådan påvirker DNA-integriteten fertilitetsbehandlingen

Uanset type af fertilitetsbehandling har DNA-integriteten stor betydning for udfaldet.