Bliv en mere fertil mand

Hos 50 % af de barnløse mænd er sædcellernes DNA skrøbeligt, og fertiliteten er derfor nedsat. Problemet påvises kun, hvis der udføres en undersøgelse af DNA-integriteten.

Hvis der kun udføres en almindelig undersøgelse af sæden, vil størstedelen af mændene blive ”frikendt” for at have et problem med fertiliteten. Det betyder, at der kun vil være fokus på problemer hos kvinden. Fertilitetsbehandlingen bliver derfor ikke optimal.

Fokus på mandens fertilitet

Undersøgelse af DNA-integriteten sætter fokus på mandens fertilitet, og det han kan gøre for at øge graviditetschancerne. Det er derfor vigtigt, at DNA-integriteten undersøges.

SDI-testen giver vished for, om fertiliteten er nedsat. Der vil ikke længere være tvivl om, at der skal gøres noget.

Hvad påvirker din fertilitet?

Man hører ofte, at livsstilen kan påvirke fertiliteten. Det er dog ikke alle, som påvirkes i samme grad. Måske har du overvejet, om du burde tabe et par kilo eller droppe de 10 cigaretter om dagen? Du har imidlertid venner, som har fået barn på trods af overvægt eller rygning. Så det er svært at vide, om du vil få noget ud af anstrengelserne.

Det er også muligt, at du har en sund livsstil og ikke tror, at du har et problem med fertiliteten. Listen over mulige årsager er lang, og det er langt fra altid at problemet skyldes livsstil.

Få en afklaring!

Du må have afgjort, om du har et problem eller ej. Det første trin er derfor at få udført en undersøgelse af DNA-integriteten. SDI-testen har en høj præcision og efterlader ingen tvivl om resultatet. Den gode nyhed er, at det ofte er muligt at gøre noget for at forbedre fertiliteten!

Motivation og systematik

Når du véd, at du har et problem, bliver du motiveret til at gøre noget!

For at du kan opnå et godt resultat, er det vigtigt at være systematisk og få alle årsager med. Din SDI-test følges derfor op af et spørgeskema. Når du har udfyldt det, sender vi dig en detaljeret anbefaling om, hvad du kan gøre.

Den gode nyhed er, at du kan forbedre din fertilitet i løbet af 3 måneder. Vores erfaring er, at det er muligt for 3 ud af 4 mænd.

Martin Blomberg Jensen

Martin Blomberg Jensen, Dr. Med., læge, Afdeling for Vækst og Reproduktion, Rigshospitalet

SPZ Lab's grundige kvalitetskontrol er af stor betydning, når målet er at måle en forbedring af mandens fertilitet. Vores studier viser, at SDI-testen har en meget høj præcision.
Martin Blomberg Jensen

Sådan forbedres DNA-integriteten

Det er vigtigt at få vurderet alle mulige årsager, når DNA-integriteten skal forbedres. SPZ Lab anvender et spørgeskema og laver en detaljeret anbefaling til dig.