Chancen for en vellykket graviditet øges markant med en SDI-test

Selv om sædkvaliteten er normal, kan manden have et problem med fertiliteten, som kun kan påvises ved en undersøgelse af DNA’et. Hos 50% af de barnløse par skyldes den nedsatte fertilitet denne oversete årsag.

Filmen herunder beskriver kort om SPZ Lab. Vil du vide endnu mere, så læs omtalen på DR.dk DNA-skader i sædceller kan forhindre graviditet.

Få svar inden for en uge

Resultatet af SDI-testen kan benyttes til at forbedre mandens fertilitet. Samtidig kan testen pege på den mest optimale fertilitetsbehandling. Jeres graviditetschancer øges derfor markant.

Uanset om I prøver på almindelig vis eller er i fertilitetsbehandling, kan testen øge jeres muligheder for at opnå den ønskede graviditet.
I kan benytte testen til at få mest muligt ud af jeres offentlige behandlingstilbud.

Bestil SDI-testen i dag. Hvis sædprøven afleveres direkte til SPZ Lab, har I svar inden for en uge.

Det siger læger og patientforening

SPZ Lab har samarbejde med flere fertilitetsklinikker og læger i Danmark og i udlandet.

Her kan du læse, hvad lægerne og patientforeningen, Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse (LFUB) siger om SDI-testen.

En præcis måling af fertilitet

En almindelig undersøgelse af sædkvalitet fortæller kun om sædcellerenes antal, om de svømmer fint og ser normale ud. DNA’et i sædcellerne undersøges ikke. SDI-testen undersøger DNA’ets integritet og giver en præcis bestemmelse af fertiliteten.

En virksomhed baseret på forskning

Preben Christensen er medstifter og direktør i SPZ Lab A/S og har forsket i sædkvalitet og fertilitet siden 1992. Dette blev grundlaget for at stifte virksomheden i 2006. Læs mere om SPZ Lab og forskerne bag.